Kafana Sevdah - Kafane - Kafane Beograd

Nazad na kategoriju: Kafane,
0 (0)
Adresa:
Sremskih Odreda 1
11070 Beograd


Telefon:
064 477 3 666
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-kafana-sevdah
  • 1-beograd-kafana-sevdah

Kafana Sevdah se nalazi na Novom Beogradu u ulici Sremskih Odreda 1. Ovo predivno boemsko mesto koje će istinski obradovati sve ljubitelje kafanskog života svojim sjajnim i neprevaziđenim starogradskim repertoarom, može razveseliti 150 ljudi.
Kafana Sevdah je, kako joj i samo ime kaže, mesto koje je sačinjeno od čiste duše i od sevdaha koji su sakupljeni od svih velikh boemskih majstora i preneti baš u ovu kafanu kako bi potonje beomske generacije mogle da uživaju u kafani kakva je nekada bila i kakve se sa setom svi prisećamo. Enterijer kafane Sevdah je božanstven: od svetla, preko ukrašenih zidova, do šanka u kombinaciji cigle i drveta. Sve je osmišljeno za istinsko bomesko, meračko i naravno sevdačko uživanje. Kafana Sevdah ima sve ono što je neophodno za uživanje i dobar kafanski provod. Ovde ćete se susresti sa svim onim kafanskim pesmama bez kojih veselje i kafana ne bi opstali ovako dugo.
Usluga u kafani Sevdah je na vrhunskom nivou, osoblje prijatno i boemski nastrojeno kakvo je i potrebno da bi atmosfera bila autentično kafanska. Cene su korektne i pristupačne, a ophođenje prema gostima je uvek na najvišem nivou. Od kafane Sevdah možete očekivati samo najbolje, ovo je idealno mesto za sve bitne trenutke u Vašem životu, prilika da se na jednom pravom kafanskom i boemskom mestu sastajete sa dragim prijateljima i podelite čašicu dobrog provoda uz najbolje starogradske note koje podjednako važe za sve kafanske generacije. Kafana Sevdah će uvek za Vas imati pravu pesmu i pravu reč, veselje ovde dobija onu pravu sevdačku dimenziju koja kafana održava na stabilnim nogama kroz sve ove godine. Ovde je zabava opuštena, atmosfera je domaćinska, a provod nezaboravan. Zato otpočnite svoju kafansku priču sa kafanom koja je sazdana od čiste sevdačke duše, najlepšom i najveselijom u gradu, kafanom Sevdah.

Ostavite komentar