Restoran Pikanterija - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54
11000 Beograd


Telefon:
011 3149923
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama
dostava
sajthttp://www.restoranpikanterija.com
  • 2-beograd-novi-beograd-restoran-pikanterija
  • 0-beograd-novi-beograd-restoran-pikanterija
  • 1-beograd-novi-beograd-restoran-pikanterija

Tražite dobar restoran na Novom Beogradu? Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je restoran “Pikanterija” širom otvorio svoja vrata svim gostima i poklonicima raznovrsne i dobre hrane željnim nečeg drugačijeg, sasvim jedinstvenog i novog.

Ime “Pikanterija” ne govori ništa dok ga ne ispunimo značenjem, dok ne dođete i ne upoznate se sa svim gastronomskim doživljajima i pikanterijama koje stvaraju kuvari našeg restorana.

Spoj specijaliteta iz celog sveta, vrhunskih vina, prelepa bašta i enterijer kojim dominiraju nenametijive linije i topli tonovi, daju ovom restoranu poseban šarm, čineći ga nezaobilaznim mestom u vašem izboru restorana.

Pored redovnog menija sa specijalitetima i širokim spektrom cena, tu su i specijaliteti sa dnevnog menija a posetioci restorana vikendom mogu uživati u posebnom meniju praćenim poklon iznenađenjima, flašama vina i poslasticama pažljivo biranim za Vas.

U izboru jela i pića, na usluzi Vam stoji naše pažljivo odabrano osoblje koje će pružiti sve od sebe da se osećate prijatno i posebno.

Slasni zalogaji internacionalnog menija i neobičan izbor domaćih poslastica pružice Vam zadovoljstvo i poslednjeg, slatkog zalogaja, pre nego što se rastanemo do sledećeg susreta.

Dozvolite da obradujemo sva vaša čula!

Ostavite komentar