Restoran Prime - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Vladimira Popovica 10, 11070 Beograd


Telefon:
011 22 04 030
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

wifiPoseduje wi-fi
parkingParking hotela
karticaMaster Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, Dina Card, Dinners
muzikaLounge music
slavlja11:30-23:00, Petak, Subota do 00:00, Nedelja 17:00-23:00
  • 0-beograd-restoran-prime
  • 1-beograd-restoran-prime
  • 2-beograd-restoran-prime

PRIME je Fine dining restoran. Kako mu I samo ime kaže, u PRIME- u možete očekivati samo najbolje kada je reč o hrani, usluzi I atmosferi. Na kreiranju menija je brižljivo radio ceo tim kuvara I ono sto možete probati u ovom restoranu sigurno necete naći na drugim mestima u Beogradu. PRIME je mesto gde se na najbolji mogući način promoviše ono najkvalitetnije iz srpske kuhinje pa je I moto restorana “Eat Serbian Well”.
Zadovoljstvo ljudi koji vode ovaj restoran je u tome što sve više posetilaca iz Beograda i ostalih krajeva zemlje I jako mnogo stranaca dolazi upravo zbog toga da bi probali specijalitete iz ovog podneblja pripremljene na prefinjen način koji garantuje apsolutno zadovoljstvo ukusa.

PRIME ima zavidnu vinoteku koja je dizajnerski savršeno uklopljena u restoransku celinu. Na raspolaganju Vam je somelijer koji je u svakom trenutku na usluzi gostima kada je potrebno upariti odgovarajuće vino sa jelom.
Osoblje je pripremljeno da odgovori na svaki zahtev gosta, besprekornom uslugom I korisnim savetima I detaljima vezanim za meni ili vinsku kartu.

PRIME je omiljeno mesto. Podsticaj I inspiracija da od obroka dobijete vrhunsko delo kulinarske umetnosti. To je razlog zasto se ovom restoranu uvek iznova vraćate. Ne da biste u njemu samo obedovali već da bi iskusili užitak u hrani.

U prefinjenom ambijentu ovog prostora saznaćete ono što se kroz hranu može spoznati: lepotu, kreativnost i kulturu.

Ostavite komentar