Restoran Tribeca Uniqua - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Milutina Milankovića 134d, Novi Beograd


Telefon:
011 2026 004
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama osim Diners
sajthttp://www.tribeca.rs/
slavljaPONEDELJAK - PETAK 7h - 13h (doručak) 13h - 24h (ručak / večera) SUBOTA / NEDELJA 7h - 13h (doručak) 13h - 24h (ručak / večera)
  • 0-beograd-restoran-tribeca-novi-beograd
  • 1-beograd-restoran-tribeca-novi-beograd
  • 2-beograd-restoran-tribeca-novi-beograd

Na tananoj podlozi, satkanoj od najfinijeg beogradskog šarma i jednostavne, nepatvorene lokalne hedonističko-kulinarske filozofije, dodali smo nekoliko kašičica svežeg, rafiniranog njujorškog vazduha i vešto izbalansiranu salsu spravljenu od bisera moderne internacionalne kuhinje. Sve to smo začinili velikom ljubavlju prema gastronomiji i stalnom željom za inovacijama, otkrivanjem i istraživanjem novih mirisa, boja i ukusa, i krčkali na umerenoj vatri više godina. Ovim skoro alhemijskim procesom došli smo do današnjeg izgleda, „food, friends & fun“ misije i vizije restorana Tribeca.

Kao logičan produžetak naše priče nastala je i novobeogradska Tribeca Uniqua, restoran okrenut poslovnom okruženju, a, uverićete se, gotovo neodoljivo opušten i neuštogljen.

Kojim god putem išla vaša plovidba beogradskim gastronomskim morima, sigurni smo da će Vas, pre ili kasnije ona dovesti i u našu luku. Kažu da je Tribeca i „trendy“ i „fancy“ i „chic“, a mi jedino znamo da je oduvek samo „naša“ i „Vaša“.

Ne želimo da budemo pretenciozni. Mi samo želimo da dođete i dozvolite nam da postanemo Vaš omiljeni cafe-restoran.

Dobrodošli u Tribecu!

Ostavite komentar