Splav Crna Maca - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
5 (1)
Adresa:
Savski kej b.b. Blok 45, Novi Beograd


Telefon:
065 2233013
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama
dostavaMinimalna porudžbina 500 din
  • 051-beograd-novi-beograd-restoran-splav-crna-maca
  • 052-beograd-novi-beograd-restoran-splav-crna-maca

Splav restoran Crna Maca nalazi su u Bloku 45, na adresi Savski Kej bb, na teritoriji opštine Novi Beograd. Novoizgrađeni splav restoran nudi Vam ukusan i umirujuć boravak na Savi, gde ćete akumulirati energiju neophodnu za novi radni dan.
U jednom od najlepših ambijenata na Savskom keju, možete provesti prijatne trenutke, uz raznovrstan meni koji uključuje: specijalitete rečne i morske ribe, jela sa roštilja, topla i hladna predjela, kao i veliki izbor salata, bilo kao glavno jelo ili kao dodatak glavnom jelu.
Sa mesta gde je Sava najšira u svom vodotoku, možete uživati u ribljim specijalitetima, kao što su lignje na žaru, kotleti soma sa marinadom, smuđ, fileti soma na mlinarski način ili u sosu od badema i vina, kao i dimljeni fileti lososke mladice u više vrsta soseva. Specijaliteti od mesa i ribe aranžirani su od strane vrhunskih kuvara.
Splav Crna Maca pruža Vam mogućnost da uživate uz najbolji espreso ili reprezentativni kult pića tokom cele godine, zahvaljujući klimatizovanoj sali, zastakljenoj bašti i velikoj terasi uz vodu. U savremenom ambijentu našeg restorana možete organizovati porodična slavlja, poslovne proslave, koktele, promocije i sve druge vrste zabave.
Ukoliko posedujete svoje plovilo, veliko pristanište omogućuje da naš splav posetite i sa vode. Zahvaljujući izvarednoj usluzi i ljubaznom osoblju, splav restoran Crna Maca proglašen je za tradicionalu bazu od strane „Savskih Kulinara“.

Ostavite komentar