Restoran Burrito bar - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
4.8 (1)
Adresa:
Kraljice Marije 3, atrijum
11060 Beograd


Telefon:
011 337 65 46
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama osim American express
  • 0-beograd-restoran-burrito-bar
  • 1-beograd-restoran-burrito-bar
  • 2-beograd-restoran-burrito-bar

Burrito, prvi restoran meksičke kuhinje u Beogradu, u svojoj ponudi ima raznovrsna jela od mesa, sveže salate i neobične začine i soseve, u koje se svi zaljube na prvo degustiranje. Ukusi su prijemčivi naviknutima na jaku i začinjenu srpsku kuhinju, ali i onima koji se radije opredeljuju za lagane obroke, pune vitamina. Osoblje restorana spremno je da predloži neki od specijaliteta, ukoliko ste neodlučni. Uz ukusna jela idu i meksičko osvežavajuće piće Margarita, ili ukoliko volite žestinu, ljuta tekila.

Na našem jelovniku imate izbor između klasičnih, popularnih, meksičkih specijaliteta pravljenih sa mesom ili pasuljem, Takos i Buritos. Oba obogaćena sezonskom salatom i servirana u tortilji. Jela poslužujemo bez ljutih začina, ali ukoliko ste (kao pravi Meksikanac) ljubitelj takvih ukusa, imamo soseve raznih nivoa ljutine, zahvaljujući specijalnim paprikama specijalno uvezenim za nas.

Restoran je u samom centru Beograda, u atrijumu ispod Poštanske štedionice, ali je ipak zaštićen od gradske buke i gužve. I svojim ambijentom podseća na meksičke kafane, pun šarenih ukrasa, na primer pončo šešira i dekorativnih klipova kukuruza i niski paprika. U našem restoranu nije poenta da se divite enterijeru, već ukusima Južne Amerike.

Meksiko je tako blizu! U Burritu!

Ostavite komentar