Restoran Palazzo Pitti - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Luke Vojvodića
11090 Beograd


Telefon:
011 256 33 17
011 2563 316
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

slavljaPonedeljak - Petak: 12-24h Vikend: 10–24h
  • 1-beograd-restoran-palazzo-pitti
  • 0-beograd-restoran-palazzo-pitti
  • 2-beograd-restoran-palazzo-pitti

Pallazzo Pitti je novi, luksuzni klub i restoran na Košutnjaku sa vidikovcem i savršenim pogledom. Enterijer, projektovan sa posebnom pažnjom, doprinosi ugodnom ambijentu koji odiše duhom Firence, upotpunjen je besprekornom uslugom, prijatnom atmosferom i vrhunskom internacionalnom kuhinjom.

Posebno atraktivan deo našeg restorana predstavlja zelena oaza – bašta sa terasom sa koje se pruža nepregledni pogled ka obroncima Avale. Dodatni sadržaj predstavlja igraonica za decu Palazzo Pitti Kids, projektovana kao zasebni segment našeg kluba, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje za mališane.

Pallazzo Pitti je idealno mesto za vas i vašu porodicu, prijatelje, poslovne partnere. Pallazzo Pitti je mesto za vaš poseban dan. Palazzo Pitti vam nudi i različite mogućnosti za organizovanje kako privatnih tako i poslovnih okupljanja i proslava, kreiranih po vašoj želji. Specijalna ponuda našeg restorana su i programi organizacije rođendanskih proslava, prostorno i tematski prilagođeni kako mališanima, tako i deci starijeg uzrasta.

Dobrodošli u Palazzo Pitti, idealno mesto za vaš poseban dan!

Ostavite komentar