Monument Centar - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Čika ljubina 9
11000 Beograd


Telefon:
011 328 4698
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

sajthttp://www.monument.rs
  • 0-Beograd-Restoran-Cafe-Momument-Centar
  • 1-Beograd-Restoran-Cafe-Momument-Centar
  • 2-Beograd-Restoran-Cafe-Momument-Centar

 

Restoranski deo zasniva se na izvornoj mediteranskoj kuhinji. Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, te njihovom brzom termičkom obradom, dobijamo jela sa bogatim sastavom minerala i vitamina čija se aroma pamti. Kroz koncept zdrave ishrane u našem jelovniku izdvajamo veliki izbor salata, koje po svojoj energetskoj vrednosti i gramaturi, kao i atraktivnoj recepturi, predstavljaju savršen spoj za idelan obrok. U našoj ponudi pored salata nalazi se i veliki izbor pasta, pica, jela od mesa, ribljih specijaliteta i poslastica.

U MONUMENT vinskoj ponudi trudimo se da selektiramo sve najpoznatije svetske regije u kojima se proizvodi vino. Izdvajamo veliki izbor crvenih i belih vina, kao i penušava i desertna vina.
Iz enomata u vinskom delu služimo ekskluzivna vina na čašu. Uz degustaciju vina nudimo specijalan izbor jela, kao i kvalitetne sireve i pršutu.

Pored velikog izbora kafa, specifičnost naše ponude predstavljaju sveže-ceđeni sokovi (kombinacije različitog voća i povrća), kao i voćni tanjir (kombinacija voća sa medom, sladoledom ili čokoladom). Sve poslastice prave se od svežih namirnica. Svi kolači, testo, filovi i kremovi prave se po originalnim recepturama iz različitih krajeva Mediterana sa dodatkom „MONUMENT ŠMEKA”.

Ostavite komentar