Restoran Bar Wurst Platz 1 - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Makedonska 4/2, 11000 Beograd


Telefon:
063 1111 929
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

wifiPoseduje wi-fi
parking50 parking mesta
karticaMaster,Maestro,VISA,DinaCard
slavljaRadni dan 08-24,vikend 08-03
  • 0-Restoran-Bar-Wurst-Platz
  • 1-Restoran-Bar-Wurst-Platz
  • 2-Restoran-Bar-Wurst-Platz

Čarolija ukusa I urbanog zadovoljstva

Čuli ste za čuveni Wurst Platz Bar na Kopaoniku. Ponosni smo na ovu robnu marku I želimo da Beograđanima prenesemo deo prepoznatljivog Brenda.

Adresa je: centar grada, par koraka od Trga Republike, u Makedonskoj 4. Originalan enterijer kojim nepretenciozno pulsira stil ovovremenskih zahteva na startu je zadobio simpatije beogradske klijentele I sve brojnijih gostiju glavnog grada.
Ono što je možda I najvažnije jeste istina da se ova oaza mira u strogom centru srpske prestonice već od prvog dana profilisala u čaroliju dobrog ukusa I urbanog zadovoljstva. Multifunkcionalni prostor s nekoliko celina različitog stila nije samo intimno a sjajno mesto za prvu jutarnju kafu I prelistavnje štampe, već je i target dobrih ukusa bilo da se odlučite za doručak, ručak ili večeru…

Želja nam je bila da duh i tradiciju Beča približimo Beogradu kroz uživanje u slasnom obroku u vrevi gradskih ulica – poručuju iz restorana Wurst Platz Bar –vođeni dobrom idejom od austrijskog proizvođača mesa Radatz, u ponudi imamo samo ono najbolje. Naš proizvod je sinonim za kvalitet, a saradnja s Austrijancima je garancija najvišeg standarda u odabiru, čuvanju i pripremi naših proizvoda.

Ne krijemo da nam je osnovni cilj da postavimo nove gurmanske standarde, stalno unapređujući ponudu i uslugu. Ono što je na startu uočljivo jeste da u našem restoranu veliku pažnju poklanjamo ne samo kvalitetu već i načinu pripreme brojnih specijaliteta. Takođe ćemo naglasitii da profesionalnost i uslužnost našeg osoblja zadovoljava najviše standarde ugostiteljstva.
Međutim, priču o ovom restoranu koji je nedostajao Beogradu ne završavamo ovde. Uz istinu da je idealan prostor za poslovne sastanke I korporativne žurke, svoju multidisciplinarnost iskazujemo I kroz mogućnost organizovanja seminara ili prezentacija bilo koje vrste.
Ukupan kapacitet je 450 mesta stim što se, u zavisnosti od zahteva, prostor može prilagođavati potrebi. Uz sve je I tehnički moderno opremljen – deset TV plazmi od 50 inča sa po 2000 kanala plus veliko platno 4 x 4 metra sa otvorenim mogućnostima za prezentovanje.

Dobrodošli, beogradski Wurst Platz Bar uvek nudi više. Između ostalog I dobru LIVE muziku a tu je i mogućnost gledanja sportskih događaja na bilo kom delu planete …

Ostavite komentar