Restoran Bella Vista - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Karađorđeva 2-4
11000 Beograd


Telefon:
011 26 32 957
Jelovnik
Detaljnije
  • 0-Beograd-Bella-Vista
  • 1-Beograd-Bella-Vista
  • 2-Beograd-Bella-Vista
Restoran Bella Vista jedan je od najlepših restorana na reci u Beogradu na jednom od najatraktivnijih mesta, okružen zelenilom, odmah posle Beton hale, tik uz biciklističku stazu na samom Ušcu, ispod Kalemegdana. Ovaj restoran je jedno od mesta koja se svakako ne propuštaju.

Bella Vista je idealno mesto kako za poslovne sastanke i porodična slavlja tako i za romantičnu večeru za dvoje i uživanje u prelepoj bašti iznad reke sa prelepim pogledom na ušće.

U renoviranom izdanju i posle duže pauze ponovo u novom sjaju, pomoći ćemo Vam da organizujete Vaše venčanje, poslovne sastanke, promocije, koktele, porodična slavlja, rođendane, krštenja i još mnogo toga sa novim menijem baziranim na internacionalnoj kuhinji.

Restoran je klimatizovan, sa prijatnim ambijentom i osvetljenjem koje krasi svih 60 sedećih mesta I veliki kamin koji će Vam pružiti poseban ugođaj u toku večeri. Bašta restorana ima 140 mesta u kojoj će Vas opustiti prelep pogled na reku sa jedne strane i kalemegdanska tvrđava sa druge.

Ostavite komentar