Restoran Kalemegdanska terasa - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Mali Kalemegdan bb
11000 Beograd


Telefon:
011 328 30 11
011 328 27 27
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

basta
karticaDa, svim karticama
sajthttp://kalemegdanskaterasa.com
  • 2-beograd-restoran-kalemegdanska-terasa
  • 0-beograd-restoran-kalemegdanska-terasa
  • 1-beograd-restoran-kalemegdanska-terasa

Restoran “Kalemegdanska Terasa” nalazi se na najlepšem mestu u Beogradu. Kalemegdan je najstariji i svakako najlepši park koji Beograd poseduje. Upravo zbog svoje lokacije naš restoran, postao je okupljalište svi onih koji poštiju tradiciju i kulturu sjedinjenu na jednom mestu.

“Kalemegdanska Terasa” je restoran koji svakodnevno dočekuje veliki broj gostiju iz naše zemlje i inostranstva. Enterijer restorana uređen je u rustičnom stilu, sa elementima modernog dizajna, savršeno ukombinovanim da čine celinu.

Mnoštvo detalja, kojima je posvećena posebna pažnja, izdvajaju ambijent u restoranu “Kalemegdanska Terasa” od onog koji drugi restorani po Beogradu mogu da Vam predoče. Topla atmosfera koja vlada unutar zidova, ovog jedinstvenog restorana, učiniće da zaista osetite duh Beograda.

Ono što će Vas prosto ostaviti bez daha, je pogled sa terase, našeg restorana. Neuporediv osećaj, dok pijete kafu sa prijateljima ili porodicom i posmatrate plavetnilo Dunava u daljini. Povetarac koji će Vas rashladiti u vrelim letnji večerima, učiniće da “Kalemegdanska Terasa” bude Vaš prvi i jedini izbor kada poželite da se osvežite i zaista uživate.

Kako bi oplemenili Vaša čula i obogatili jela koja poručite, pripremini smo Vam vrhunsku vinsku kartu, u čijoj ponudi su bela, crvena, roze i penušava vina. Vina iz naše zemlje i inostranstva, koja će zadovoljiti kriterijume i najvećih gurmana.

Izvrsni muzičari, pobrinuće se za dobro raspoloženje naših gostiju. Svako veče, zasviraće na Vaše veliko zadovoljstvo prijatnu muziku i prirediti Vam trenutke za uživanje.

Savršen način da upoznate sve lepote Beograda je dolazak u restoran kakav se retko sreće, “Kalemegdanska Terasa”. Svojim šarmom, naš restoran, osvojiće Vas na prvi pogled.
Biće nam zadovoljstvo da nas posetite.
Restoran “Kalemegdanska Terasa” Beograd.

Ostavite komentar