Restoran Mali Vrabac - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Skadarska 34
11000 Beograd


Telefon:
0631872222
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 1-beograd-restoran-nisava
  • 2-beograd-restoran-nisava
  • 0-beograd-restoran-nisava

Zamislite mesto gde idete kada ste željni da pojedete nešto vrhunskog ukusa pripremljeno od globalno-nagrađivanog kuvara, doživite uslugu kao iz najboljih svetskih resorana, gde možete da uživate u najboljim tamburašima i degustirate najbolja domaća i strana vina sa geografskim poreklom. Takvo mesto je idealno kako za boeme, tako i za porodične, ali i poslovne ljude. Restoran Mali Vrabac nudi sve to u jednom.
Mali Vrabac je restoran koji se nalazi u samom centru grada, u čuvenom boemskom delu Skadarlija. Restoran poseduje dve sale od po 95 i 120 mesta, kao i dve bašte sa 60, odnosno 160 stolica. Ono što Mali Vrabac čini posebnim je izuzetna pažnja na kvalitetu usluge i hrane. Takav kvalitet je postignut kroz odabir osoblja koji pre svega voli svoj posao, a hrana koja izlazi iz kuhinje Malog Vrapca je delo našeg čuvenog i svetski nagrađivanog kuvara Miloša Jovanovića. Za Vas je spremio pregršt domaćih i internacionalnih specijaliteta, s posebnim akcentom koji je jedinstven samo za naš restoran.
Za dobar štimung i atmosferu zaduženi su najkvalitetniji tamburaši koje možete čuti svake večeri u Malom Vrapcu. Svi muzičari su nadaleko poznati, a neki od njih su čak i profesori u muzičkim školama.
Ono što, takodje, čini Mali Vrabac jedinstvenim u Beogradu su i folklorne večeri koje se održavaju svake srede od 20 časova. Samin ti, Mali Vrabac je idealno mesto ako želite da se pohvalite ili da doživite srpsku kulturu kroz njene običaje, nošnju, i naravno igru. Za one koje žele izaberu Mali Vrabac za svoju poslovnu proslavu, rođendan, krštenje, venčanje, i slično, spremili smo posebne uslove i pogodnosti. Spremni smo da Vam izađemo u susret i odgovorimo svim Vašim željama, kako bi Vaša proslava protekla baš onako kako ste Vi zamišljali.
Zvuči kao kliše, ali mi zaista verujemo da nema veće sreće od zadovoljnog gosta. Dođite i uverite se o čemu pričamo.

Ostavite komentar