Restoran Peking - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Vuka Karadžića 2
11000 Beograd


Telefon:
011 2181 931
011 2628 389
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

dostavaDostava se vrši u sledećim delovima grada: Kumodraž, Karaburma, Zvezdara, Banovo brdo
  • 0-beograd-restoran-peking
  • 1-beograd-restoran-peking
  • 2-beograd-restoran-peking

U srcu Beograda, u pešačkoj zoni, sakriven od pogleda, u svojoj tajnovitosti nalazi se najstariji restoran kineske kuhinje u Beogradu koji preko tri decenije svojim ambijentom, uslugom i kvalitetom daje poseban ugođaj gostima.

Na samo minut od uzavrele Knez Mihailove ulice, glavne šoping ulice u našem gradu, a opet u svojoj tišini, to je idealno mesto za početak, predah ili kraj vaših lutanja kroz prošlost i sadašnjost Beograda.

Prvi kineski restoran u Beogradu kvalitetom u svim segmentima svoje usluge, dobio je najvišu kategoriju (četiri zvezdice) pri kategorizaciji Ministarstva trgovine, turizma i usluga.

Savremeni lifestyle u gradskim sredinama svakodnevna jurnjava, dinamika i brzi tempo skratili su vreme mnogim stvarima, ali i izoštrili fokus za svakodnevna uživanja. U sklopu restorana Peking nudimo I novootvoreni restoran Street View koji je sposoban da isprati takav tempo, a opet, svojim gostima pruža mogućnost uživanja u novim specijalitetima urbane kuhinje koje priprema I uslužuje naše osoblje.

Svojim kapacitetima (120 mesta), klimatizovanim salama i radnim vremenom od 08:00 do 23:00 svakim radnim dana i nedeljom od 12:00 do 20:00, čini da vam boravak bude prijatan a dan savršen. Za organizovane grupe ili proslave radićemo i u nedelju po satnici koja Vama odgovara.

Naš uspeh je u kvalitetu, autentičnosti, unikatnosti i tradiciji.

Kvalitet je dokazan!
Autentičnost je u probranim jelima!
Unikatnost je u originalnom ambijentu!
Tradicija je u prohujalim godinama!

Ostavite komentar