Smokvica Kralja Petra - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Kralja Petra 73


Telefon:
069 44 64 056
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama osim Diners
  • slider-023
  • slider-031
  • slider-013

Ukoliko želite da osetite urbani šarm Beograda i posetite jedno od definitivno najpopularnijih mesta ovog grada, Smokvica u ulici Kralja Petra je prava destinacija za vas.
Smeštena u samom centru grada, ovo privlačno i opušteno mesto pružiće vam neopisivi užitak. Ne samo da pleni jednom od najlepših bašti i drvetom smokve koji je krasi, već je koncept lokala i ljudi koji ga posećuju ono što ga čini posebnim. Smokvica je dizajnirana u eklektičnom stilu kojim preovladava bela i zelena boja, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam svuda prisutna umetnička patina podari osećaj mediterana.
Posebnu udobnost pruža zatvoreni deo koji obiluje toplim nijansama, mekim osvetljenjem i izvanrednom opuštajućom muzikom. Fuzija nacionalnosti vlasnika ovog lokala prenešena je i na meni, te vas u Smokvici u Kralja Petra očekuje čitavi spektar različitih jela, sastojaka i tehnika kulinarstava prenešenih iz različitih kultura i zemalja. U ponudi su meksički specijaliteti poput takosa i kesadilja, preko američkih burgera, izraleske hummus do laganih mediteranskih salata. Dobrodošli!

Ostavite komentar