Zapata Ciudad - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Vuka Karadžića 14, 11000 Beograd


Telefon:
011 328 60 06
011 411 31 71
065 380 92 07
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama osim Diners
sajthttp://www.zapatabeograd.com
  • 1-beograd-restoran-zapata-ciudad
  • 0-beograd-restoran-zapata-ciudad
  • 2-beograd-restoran-zapata-ciudad

Sa zadovoljstovom Vas obaveštavamo da je u strogom centru grada Beograda, u Ulici Vuka Karadžića, za ljubitelje meksičke kuhinje vrata otvorio restoran “ZAPATA CIUDAD”.

Duži niz godina restoran „ZAPATA“ koji se nalazi u neposrednoj blizini Vukovog spomenika svim svojim gostima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na uobičajenu ugostiteljsku ponudu, nudi originalno gastronomsko i hedonističko uživanje. Ka istom cilju teži i u restoran “ZAPATA CIUDAD”

Dugogodišnje iskustvo rada u ugostiteljstvu čelnih ljudi ZAPATE, izvrsna hrana, veliki izbor pića i koktela, profesionlna usluga i nesvakidašnje uređen ambijent restorana, upotpuniće Vaš doživljaj, i verujemo, doprineti da nam ponovo dođete u posetu.

Naš restoran prevashodno nudi jela autentične meksičke kuhinje, spremljenih po originalnim receptima, čija će vas raznolikost pažljivo biranih ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi.

Pića, raznovrsna, od ovdašnjih i većinom poznatih, preko evropskih i svetskih, pružiće vam priliku da izaberete baš ono koje će dati poseban ton vašem uživanju.
U izboru jela i pića, stoji vam na usluzi naše pažljivo odabrano osoblje.

Osetite čari Meksika u centru Beograda!

Ostavite komentar