Restoran Gaj - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
2.5 (2)
Adresa:
Vojvode Stepe 571
11010 Beograd


Telefon:
011 39 49 099
011 39 49 060
062 80 76 384
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-restoran-gaj
  • 1-beograd-restoran-gaj
  • 2-beograd-restoran-gaj

Vlasnici restorana u želji da sačuvaju lepe uspomene na ovaj prostor, ali i ponude dosta novog, uspeli su, u duhu dobrih domaćina, da naprave dobar spoj poslovnih i porodičnih vrednosti, da uspešnu poslovnu praksu i rezultate koje su ostvarili u porodičnom višedecenijskom biznisu, prenesu i na restoran „Gaj“.
Iskusan tim kuvara i konobara svojom profesionalnošću, pristupačnošću i ljubaznošću učiniće vašu posetu pravim doživljajem za sva čula.
Restoran Gaj
Svakoga dana u ponudi su supe i čorbe, topla i hladna predjela, jela sa roštilja, pažljivo birani specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, ribe, popularni dnevni obroci i poslastice iz sopstvene kuhinje. A ono što ugođaj čini posebnim jesu jela sa ražnja i ispod sača, pripremljena i istog trenutka servirana.
Restoran „Gaj“ otvoren je za sve ljubitelje dobre hrane koji u žele uživati u porodičnom ručku i okupljanjima ili pak, sa svojim poslovnim partnerima i saradnicima u mirnom kutku dogovoriti ili obeležiti uspešnu saradnju, nove početke i zajedničke uspehe.

Ostavite komentar