Čobanov odmor - Brza hrana - Brza hrana Beograd

Nazad na kategoriju: Brza hrana,
0 (0)
Adresa:
Vojvode Šupljikca 34


Telefon:
011 2450947
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

sajthttp://www.cobanovodmor.com/
slavlja09-01h
  • 0-beograd-brza-hrana-cobanov-odmor
  • 1-beograd-brza-hrana-cobanov-odmor
  • 2-beograd-brza-hrana-cobanov-odmor

ČOBANOV ODMOR – PRVA ROBNA MARKA SRPSKE BRZE HRANE

Sa srpskih livada dolaze proizvodi koji su preteča naše današnje “brze hrane“. Priroda posla stočara zahtevala je pripremanje hrane u formi “zapakuj i ponesi na livadu”. Obrok koji bi im održavao snagu celog dana bio je lako pripremljiv i lako nosiv, dugotrajan, ukusan i zdrav. Budući da se čobani nisu vraćali pre zalaska sunca, ručali bi u prirodi ukusnu pršutu sa lepinjom premazanom kajmakom i obogaćenom pretopom, u dubokom hladu, naslonjeni o neko drvo.

Restoran domaće kuhinje „Đuričić“ je posle deset godina rada pokrenuo prvi i trenutno jedinu robnu marku autentične srpske brze hrane – „Čobanov odmor“ i tako stvorio novo prepoznatljivo ime u cilju afirmacije Srbije i njenih tradicionalnih proizvoda.

Pravo iz bogatih predela zapadne Srbije koje čine Tara, Zlatibor i Povlen, “Čobanov odmor” danas oživljava tradiciju pripremanja kajmaka, sira, pršute, pečenja i ostalih specijaliteta i nudi proizvode ustaljenog kvaliteta i jedinstvenog ukusa. Naš koncept prirodne i kvalitetne hrane je namenjen svima, a pre svega mlađoj urbanoj generaciji koja želi da očuva vezu sa svojim srpskim korenima. Tradicionalna hrana naših dedova je pripremljena i upakovana za brzu upotrebu, a savremena i funkcionalna ambalaža čuva ukus i kvalitet hrane.

U Čobanovom odmoru ćete uživati u seoskom ambijentu tradicionalne brvnare zapadne Srbije, a služiće vas osoblje odeveno u srpske narodne nošnje.

Autentična srpska brza hrana je putem besplatne dostave dostupna u svim delovima Beograda svakoga dana od 09-01č.

Sa mnogim firmama ostvarujemo odličnu saradnju u organizovanju toplih obroka za njihove radnike.

U ponudi „Čobanovog odmora“ je i posebno osmišljena organizacija keteringa u tradicionalnom duhu za promocije, koktele i kulturne događaje.

Ostavite komentar