Le Bon Appetit - Brza hrana - Brza hrana Beograd

Nazad na kategoriju: Brza hrana,
0 (0)
Adresa:
Kralja Milutina 4
11000 Beograd


Telefon:
011 3640 651
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama osim American express
  • 0-beograd-restoran-le-bon-appetit

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo 3 marta 2015 godine na Vračaru, širom otvorili vrata svim ljudima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na uobičajenu gastronomsku ponudu u Beogradu. Ljubav prema kulinarstvu hteli smo da podelimo sa Vama, pa smo napravili priču u kojoj svi mogu da uživaju u kreativnoj,strastvenoj i egzotičnoj kombinaciji ukusa.

Naš moto je kvalitet proizvoda i usluga koje nudimo, pristupačnost cena, fokus na detaljima i, pre svega, briga o kupcu. Jednostavna formula:
Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

Inovativni koncept hrane za poneti restoranskog kvaliteta vam nudi dnevni ulov svežeg voća i povrća kojim šaramo naše uzbudljive obrok salate. Nudimo hrskave specijalitete od piletine, a možete i da se zasladite nekim od slatkih mafina koje pravimo.

Za one koji uživaju u sveže ceđenim prirodnim sokovima, pripremili smo zanimljive varijacije smutija tj. blendovanog voća i povrća.

Mislili smo i na one koji će se redovno hraniti kod nas, pa će tako moći da izaberu i supu dana i specijalitet dana koje menjamo svakodnevno kako vam nikad ne bi dosadili.

Želimo i da Vas podsetimo da se nalazimo u blizini osnovne škole i gimnazije,pa ukoliko ako želite zdravu i kvalitetnu ishranu za vaše dete, možete verovati našem kvalitetu.

Ostavite komentar