Pivo i Kobaja - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Braničevska 1 (kod hrama Svetog Save), Vračar, Beograd


Telefon:
062 404 885
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama osim Diners
  • Pivo-i-Kobaja-19
  • Pivo-i-Kobaja-28
  • Pivo-i-Kobaja-38

 

Kod Hrama Svetog Save otvorili smo novi lokal “Pivo i kobaja”. Na novoj lokaciji, u ulici Braničevska 1, na Vračaru, prostor samo podigli na dva nivoa, uredili ga s’ ljubavlju i dosta truda. Enterijer prati priču o pivu, kao i o bajkerima, koji su nazad dobili svoje mesto u Beogradu, gde se osećaju što se kaže “svoj na svome”.

Medjutim, bilo da ste bajker, student, mladi ili malo stariji, nećemo Vas ostaviti ravnodušnim. Dovoljno je jednom da nas posetite i da probate stavke sa našeg menija i vidimo se sigurno opet. Samo što ćete drugi put, doći sa pojačanjem. Zanimljiv enterijer, dobra energija, kvalitetna hrana i pivo čine da budemo samouvereni. Puno truda, strpljenja i ljubavi je uloženo u lokal iz privatnih pobuda, sa ciljem da ga podelimo sa svima koji žele da jedu kvalitetne kobaje, piju pivo i dobro se provedu kod nas.

Proširili smo i samu ponudu, u vidu novih stavki na našem meniju, poput dva nova piva, Hoegaarden i Leffe, a od kobaja, tu je i nova Safalada. Najverniji posetioci su već izdvojili kao najtraženiju Pivsku kobaju, koja je začinjena i pikantna.
Na meniju je i doručak francuski, engleski i srpski, za sve ukuse i jutarnja raspoloženja.

Ljubazno osoblje “Pivo i kobaja” , Vas čekaju svakoga dana od osam ujutru do jedan sat posle ponoći.

Ostavite komentar