Restoran City Angel - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Katanićeva 16
11000 Beograd


Telefon:
011 77 022 727
011 30 83 011
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama
sajthttp://cityangel.rs/
  • 2-beograd-restoran-city-angel
  • 1-beograd-restoran-city-angel
  • 0-beograd-restoran-city-angel

Posle Beča i Moskve, jedinstveni luksuzni ukus Juius Meinle Premium 1862 u Beogradu u City Angel caffe-u. Prepustite se pravom užitku u jedinstvenom enterijeru, spoju modernog dizajna i autentičnih antikviteta iz Francuske, Nemačke, Austrije.

U neposrednoj blizini jednog od trenutno najatraktivnijih mesta u gradu, platoa kod Hrama na Vračaru u Beogradu, smeštena je kafe-poslastičarnica “City Angel”.

Kad prvi put priđete ovom mestu stiče se utisak da je uređeno u modernom stilu, ali čim malo bolje pogledate zapazićete retro detalje, koji ovom lokalu daju šmek. Lampe i lusteri su nabavljani po antikvarnicama. Starinski zidni sat, figurice anđelčića, detalji su koji oslikavaju enterijer, mesto je otvoreno 2010. godine i u potrazi su za još nekim detaljima koji će dodatno obogatiti prostor.

Najupadljiviji deo lokala je šank sa zlatnim okvirima, koji je specijalno rađen kao replika jedinog takvog u Evropi, koji se nalazi u Rimu.

Ono što bi ovde obavezno trebalo da probate je espreso. Kafa se melje u novim aparatima, onog momenta kada je poručite, bez taloženja, i razlika u ukusu se oseti. Ukoliko volite nešto slađe kafe probajte karamel makijato ili moku, kafe s alkoholom ili monini sirupima.

Svi kolači su odlični, a najtraženiji su čokoladni mus, “čizkejk”, čoko-višnja i moka. Osim kolača u ponudi su i sladoled i kupovi.

Radno vreme je od 7.30 do 24.00.

Ovo je mesto na koje možete da odete i da se zaista ispričate sa nekim, jer je muzika lagana, uglavnom ambijentalna. Ukoliko ipak idete bez društva na raspolaganju su vam dnevna štampa i časopisi, bežični internet i TV plazme.

Ostavite komentar