Restoran Đorđe - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Moravska 10
11000 Beograd


Telefon:
011 344 14 22
011 344 32 68
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama.
  • 2-beograd-restoran-djordje
  • 0-beograd-restoran-djordje
  • 1-beograd-restoran-djordje

Pravi Beograđanin među restoranima, restoran Đorđe, čuva autentičan lik i duh prestonice.

Đorđe je poznati beogradski restoran čuven po nesvakidašnjim gastronomskim specijalitetima koji predstavljaju fuziju modernih svetskih ukusa i najboljih elemenata domaće kuhinje. Kuvarski tim Đorđa već godinama osmišljava i kreira kulinarska remek dela pripremljena od najfinijih namirnica za kojima se traga po čitavom regionu i Evropi. U jela su utkana iskustva u kuvanju za svetski poznate ličnosti i umeća kuvarskog tima koja su nagrađivana na internacionalnim takmičenjima.

Đorđe je mesto u kome su vrhunsko meso i najsvežija riba imperativ, a pasta se služi samo ako je domaća i pažljivo pripremljena. Restoran je poznat po specijalitetima od mesa, poput telećih rebara, ručno rađenih kobasica sa sirom i suženim paradajzom, bifteka i ćevapa od najfinijeg mesa,a ljubitelji laganije ishrane uživaju u obrok salatama i pastama kakve se degustiraju u vodećim svetskim restoranima.

Skriven od gradske gužve i ušuškan u jednoj od najlepših gradskih vila, u blizini hrama Svetog Save, Đorđe je mnogo više od mesta na kome se služi vrhunska hrana. Svojim enterijerom, koji nenametljivo kombinuje tradicionalno i moderno, Đorđe je mesto važnih poslovnih sastanaka, pregovora i radnih sastanaka, ali i mesto prijatnih okupljanja porodica, prijatelja i partnera. Optimalan raspored prostorija kao zasebnih celina omogućava održavanje posebno važnih događaja u intimnoj atmosferi. Tokom letnjih meseci, ljubitelji vrhunske hrane i vina dolaze u letnju baštu Đorđa kako bi uživali u mirnoj atmosferi jednog od najlepših rezidencijalnih krajeva Beograda.

Ostavite komentar