Restoran Le Teniza - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Resavska 23, Beograd 11000


Telefon:
069 24 26 070
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama osim American express i Diners
  • 0-beograd-restoran-le-teniza
  • 1-beograd-restoran-le-teniza
  • 2-beograd-restoran-le-teniza

Restoran „Leteniza“ otvoren je 2012. godine. Smešten je u središtu najprometnijih ulica Beograda (u dvorištu poslovne zgrade Resavska 23). Hteli smo da napravimo mesto gde može da se pradhne, osveži i usput pojede nešto što se ne jede svakog dana kod kuće i to sve za veoma, veoma pristojne pare.
Za ćaskanje sa prijateljima ili pak ozbiljne poslovne razgovore, restoran „Le Teniza“ predstavlja idealno mesto za poslovni ručak, opuštena druženja, subotnji porodični izlazak uz dobru hranu i piće.

U restoranu „Le Teniza“ svakodnevno možete uživati u mediteranskoj hrani i kontinentalnim jelima uz vrhunska sortna vina, koktele sa sveže ceđenim voćem, razne vrste kafa, i na kraju se zasladiti toplom čokoladom i dezertima iz našeg menija.

Posetite nas ili pozovite, a mi ćemo u skladu sa vašim željama i potrebama pripremiti meni za vaše poslovne partnere, saradnike, zaposlene.

Za veće poslovne skupove, seminare i konferencije na raspolaganju vam je i naša kompletno opremljena konferencijska sala na prvom spratu.

Ljilja Lekić
Osnivač

Ostavite komentar