Restoran Patlidžan - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Hadži Milentijeva 28
11000 Beograd


Telefon:
011 406 0000
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-restoran-patlidzan
  • 1-beograd-restoran-patlidzan
  • 2-beograd-restoran-patlidzan

Na Vračaru, na uglu Braničevske i Hadži Milentijeve ulice otvoren je restoran Patlidžan. Patlidžan je restoran beogradske hrane, a gostima donosi ono najbolje što ugostiteljska scena može da ponudi – udobnost enterijera, urbanost u ponudi kuhinje i umešnost vlasnika u stvaranju zabavnog i prijatnog ambijenta. Ono što gosti pamte je svakako neobičan ambijent i vešto spojeni ukusi na meniju poznatog i neočekivanog…
Gosti mogu probati domaća peciva sa namazom od patlidžana i sjajnu toplu kombinaciju rolovanog bri sira sa pršutom i kruškom, do izvrsne pjadine sa biftekom, rukolom i crvenom paprikom kao i izvrsnu gibanicu sa kiselim mlekom, bruskete, odličan ratatui serviran u šerpici i neka od zanimjivih salata.
Zanimljiv je i pasta odeljak gde gosti mogu probati jako dobre fusile sa piletinom, spanaćem, pestom, pančetom i čilijem, a među picama onu sa smokvama, rukolom i naravno patlidžanom.
Kao glavno jelo gostima se između ostalog nudi piletina špikovana sa jabukom u sosu od pistaća, pomorandže i džema od kajsija, poslužena sa štapićima od celera, neverovatan svinjski file sa suvim šljivama i mocarelom u krem sosu od badema i žalfije kao i riba list u sosu od gambora servirana u školjci.
Moćna krempita atraktivno servirana u teglici, kao i tiramisu sa malinama je sjajan izbor posle ručka.

Ljubazno osoblje, kratka i promišljena karta vina, pažljiv odabir muzike i potpuna posvećenost, čine da ovo mesto zavolite od prvog susreta. Razloga da mu se vratite ima zaista puno – zbog atmosfere, bašte, enterijera , ukusno sveže pripremljene hrane i idealno aranžirane.

Ostavite komentar