Smokvica Molerova - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Molerova 33


Telefon:
063 60 84 46
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaPlaćanje svim karticama
  • slider-04
  • slider-011
  • slider-021

 

Privlačna i ušuškana Smokvica Vračar je jednim delom restoran ležerne atmosfere, kafe u komšiluku dizajniran u Provansa stilu i guest house koji pred svoje goste ne stavlja nikakva ograničenja.

Kada kročite u ušuškano vračarsko dvorište, iznenadićete se veličinom cvetne bašte i sofisticiranim stilom kojim je ovaj lokal uređen. Pod bašte popločan je ciglom, stolovi postavljeni pod krošnjama drveća koje pravi šareni hlad, а mesto na lučnoj terasi pružiće vam prijatan pogled na celokupnu prostranu baštu. Pitamo vas: Ima li nešto lepše od laganog obroka uz čašu vina u ovoj prijatnoj atmosferi?

Tokom hladnih dana, poseban ugođaj pruža zatvoreni deo, odnosno komforna vračarska kuća francuskog šarma. U njoj možete obedovati pored romantičnog kamina sa svećama ili odsesti u jednoj od 8 nepretenciozno uređenih soba koje se nalaze na spratu. Ovaj posebno osmišljen koncept guest house-a je ono što Smokvicu Vračar izdvaja u beogradskoj ponudi, jer vas od urbanog Beograda i mirnog smeštaja dele samo jedne, drvene stepenice koje vode na sprat. Zvuči kao zadovoljenje svih čula, zar ne?

Ostavite komentar