Restoran Milutinac - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Nade Dimic br. 5-7
11080 Beograd


Telefon:
011 2106 156
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-restoran-milutinac
  • 1-beograd-restoran-milutinac

Dragi naši sadašnji i budući gosti,

Restoran “Milutinac” je od nekadašnje male kafane, postao poznat restoran kvalitetne kuhinje koji je prepoznatljiv po tradiciji koju neguje. U sastav restorana “Milutinac” se nalaze i kafe “Milutinac” i gril “Milutinac”. Pozivamo Vas da uživate u našem ambijentu restorana, nacionalnog duha, koji najbolje govori o njegovom istorijatu, sa pogledom na razne nagrade,pehare i priznanja. Posebnu atmosferu ambijentu daje oprema tako da u
salama ima dovoljno dnevne svetlosti, a u večernjim satima je osvetljenje diskretno,što naročito dolazi do izražaja uz ambijentalnu muziku, ponekad i živa muzika, u zavisnosti od prilike. Na raspolaganju Vam je i bašta našeg restorana puna zelenila Ambijent našeg restorana raspolaže sa: prostranom salom za prijeme, svadbe i organizovanje raznih drugih proslava (kapacitet 250 osoba)
i salom za ručavanje

Obzirom da se u našem restoranu često organizuju svadbe, rodjendani, krštenja, kao i poslovni ručkovi, možete izabrati jedan od 3 menija za veče dogadjaje, ali je moguć i meni po dogovoru. Dok uživate u atmosferi našeg restorana preporučujemo vam glavne specijalitete naše prepoznatljive kuhinje: roštilj, pasulj, sarmu, razna kuvana jela, kao i sve vrste pečenja sa ražnja. Nemojte propustiti priliku da probate naizgled običnu “Vojvodjansku šniclu” tj. svinjski file, napunjen kačkavaljem i šunkom, koji je umotan u ukusnu slaninu i služi se uz kačkavalj i pomfrit jer nećete ostati ravnodušni.

Uz prepoznatljiv ukus jela naše kuhinje, na raspolaganju su Vam i kvalitetna domaća pića: rakije uglednih proizvodjača i kvalitetna vina vinarije “Kiš”
iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13.juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

Naše ljubazno osoblje će Vas ugostiti i dati sve od sebe da se osećate prijatno.

Vaš restoran “Milutinac “

Ostavite komentar