Restoran Tricolore - Picerije - Picerije - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Picerije,
0 (0)
Adresa:
Kej oslobođenja 59
11080 Beograd


Telefon:
011 261 00 22
011 261 00 99
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-restoran-picerija-tricolore
  • 1-beograd-restoran-picerija-tricolore
  • 2-beograd-restoran-picerija-tricolore

Doživite potpuno novo iskustvo tradicionalne Italijanske kuhinje u Beogradu.

Gosti imaju priliku da uživaju i posmatraju pripremu tradicionalnih italijanskih jela zahvaljujući konceptu otvorene kuhinje. Jela su vešto odabrana i pripremljena pod nadzorom poznatog italijanskog šefa Duccio Lorenzini koji je kuvao u restoranima u Firenci, Sjeni i Montalcinu.

Meni je sveden ali originalan, pored pasti i pica gosti mogu uživati u specijalitetima od ribe, mesa i vegetarijanskim jelima. Restoran Tricolore je ponosan na svoje domaće paste i testenine koje se svakodnevno ručno pripremaju kao i na svoje stekove koji se pripremaju od posebnog mesa koje je odležalo 30-40 dana u komorama na posebnoj temperaturi i vlažnosti. Meso je tako sočnije, mekše i ukusnije. Naš šef kuhinje se specijalno obučavao za pripremu stekova u najpoznatijem steak house-u Nusret u Istambulu. Karta vina je vrlo raznolika sa 84 odabranih etiketa.

Restoran Tricolore na autentičan način dočarava ukuse i ambijent ove magične zemlje…dođite i na tren zaboravite da ste u Beogradu…predajte se čarima Italije.

Ostavite komentar