Picerija Golub - Picerije - Picerije - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Picerije,
0 (0)
Adresa:
Bulevar Kralja Aleksandra 202
11050 Beograd


Telefon:
011 2 421 401
011 382 00 00
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 0-beograd-restoran-picerija-golub
  • 1-beograd-restoran-picerija-golub
  • 2-beograd-restoran-picerija-golub

U najdužoj arteriji Beograda, bulevaru Kralja Aleksandra broj 202, iznad pijace Đeram, na mestu koje se pre drugog rata zvalo Golubi, od 1989. god. nalazi se restoran „Golub“. Od male picerije („za poneti“) od tridesetak kvadrata, izrastao je vrstan restoran, u stilu italijanske taverne, sa sto mesta u zatvorenom prostoru i bašti.

A devedesete godine i u Požarevcu je otvoren restoran Golub dok je u Zemunu 1997. god. otvorena ekspozitura za raznošenje hrane. Tokom vremena osim italijanskih specijaliteta u meni restorana Golub ubačena su i jela sa roštilja, kao i jela po narudžbini. U „Golubu“ je preko 50 zaposlenih i veliki deo njih tu je od samog osnivanja, a najčešći gosti su porodice. I svi odlaze zadovoljni ukusnom hranom i izvanrednom uslugom.

Retko koji restoran Vam može pružiti tako ugodan osećaj zaštićenosti i intime kao GOLUB.

Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da pričate, čak i veoma tiho, a da Vas osoba sa kojom ste izašli savršeno razume. Naravno, za takav užitak potrebno je mnogo više: osoblje koje će biti ljubazno, nenametljivo i diskretno, i osećaj da je sve to samo zbog Vas! I jeste!

Restoran ima mesta za 50 gostiju

Sa proleća, kad Bulevar olista, bašta restorana sa 40 mesta oživi kao oaza šetača.

Oni nalaze u njoj udoban predah i zaklon od sunca uz GOLUB specijalitete.

GOLUB neguje vrhunski kvalitet svojih jela, a GOLUB pizze se odlikuju specifičnim načinom spremanja testa, koje se već godinama pravi po tačno utvrđenim standardima.

GOLUB takođe pruža i usluge organizovanja koktela u svojim prostorijama.

Ostavite komentar