Restoran 44 North - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Cvetanova ćuprija 24d, Zvezdara
11050 Beograd


Telefon:
011 40 600 18
064 000 444 6
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

dostavaMinimalna porudžbina 1000 din
sajthttp://www.restoran44north.com
slavljaSvaki dan od 08h-23h; Petak od 08h-00h
  • 0-beograd-zvezdara-restoran-44-north
  • 1-beograd-zvezdara-restoran-44-north
  • 2-beograd-zvezdara-restoran-44-north

 

Ideja da se stvori nešto penušavo i praznično, poput šampanjca, rodila se odavno. Ali nikako se nije nalazilo mesto… A onda je 44° geografske širine udahnuo život ovoj ideji i rodio se „Restoran 44° North“, novootvoreni restoran internacionalne kuhinje.

U modernom i s dušom opremljenom ambijentu našeg restorana možete uživati u izuzetno maštovitim i kvalitetnim jelima naših kulinarnih virtuoza, serviranih originalno i sa stilom. Tu možete naći najraznovrsniji izbor jela internacionalne kuhinje: predjela, supe, salate, pizze, paste, jela od mesa, jela od ribe i morskih plodova, kao i veliki izbor deserta.

Čovek može da se probudi na različite načine. Ali zar postoji nešto lepše od buđenja uz miris doručka i kafu „Molinari“? Da li će to biti morski „Mediteranski doručak“, komšijski „Montenegro“ ili samo naš „44 North doručak“ uz kafu ili sok, neki od mnogobrojnih omleta ili prženice ostaje Vama da odlučite. I verujte, to neće biti nimalo lako.

Kako dan odmiče, dolazi vreme ručka. Ili večere. Ukoliko želite da Vaš obrok započnete prefinjenom supom ili čorbom, možemo Vam ponuditi: “Azijsku čorbu od bundeve”, “Čorbu od bifteka”, “Paradajz čorbu sa kuglicama od mesa” ili “Carsku riblju čorbu” i još mnogo toga. Gurmani mogu svoj obrok da nastave nekim od mnogobrojnih jela od mesa, ribe ili plodova mora uz najraznovrsnije salate, a ljubitelji italijanske kuhinje ukusnom pizzom, pastom, brusketama ili nekim od brojnih drugih specijaliteta.

“Restoran 44º North” je posebno mislio na najmlađe posetioce za koje smo osmislili i dizajnirali dečiji meni. Naši najmlađi posetioci mogu da uživaju u sendvičima, girosu, pilećim štapićima, kao i neizostavnom pomfritu sa kečapom.

Geografska širina 44º North je i posebna širina sladokusaca: tiramisu, voćna salata, čokoladne profiterole, rolnice od višanja sa svežom nanom, baklava, princes-krofne, krempite, puslice je samo deo onoga što možete da nađete na našoj širini.

Nadahnuće “Restorana 44º North” je neisrcpno, te naši posetioci mogu da uživaju u posebno osmišljenim tematskim večerima koje prate isto tako posebno osmišljeni meni i muzika.

I to nije sve!

Kako bi Vaš boravak u našem restoranu bio potpun, obezbedili smo parking za sve naše goste, a već u martu preko puta našeg restorana se otvara autoperionica – dok Vi uživate u jedinstvenim ukusima naše kuhinje, Vaš četvorotočkaš će dobiti svu potrebnu njegu.

Restoran 44º North – stepen jedinstvenog ukusa! Vaš stepen!

Ostavite komentar