Lord 3

Restoran brze hrane Lord je dobro poznato mesto u centru grada. Brza hrana sa fantastičnim ukusom, najboljim kvalitetom mesa i pristupačnim cenama. Prijatno!

Lord 2

Restoran brze hrane Lord je dobro poznato mesto u centru grada. Brza hrana sa fantastičnim ukusom, najboljim kvalitetom mesa i pristupačnim cenama. Prijatno!

Silver house

Brza hrana sa fantastičnim ukusom, prepoznatljiv po kvalitetu u gradu. Dodjite probajte, uživajte u ukusima najbolje brze hrane u gradu i mi tvrdimo da ćete se ponovo vratiti. Dostava na kućnu adresu od 07:00 do 01:00. Porudžbina se naplaćuje 20… Detaljnije

Kod Bula i Đaka

Najbolja piletina u gradu! Uvek sveža i odlično pripremljena jela. Jedinstveno mesto u našem gradu gde vam nudimo veliki asortiman raznih piletina, sendviča.  Ukus koji se ne zaboravlja, prijatno!

Luna 03

SUZTR Luna 03 se nalazi u ulici Skadarska bb. Probajte razne pite sa različitim ukusima.

Big Džo

SUZR Big Džo se nalazi u ulici Skadarskoj bb, sa radnim vremenom: ponedeljak – četvrtak od 08 – 22:30 h petak i subota od 08 – 03 h nedelja od 15 – 22h

UZR Moravac

UZR “Moravac” – hamburgernica “Moravac” u ulici Bate Janković 77 postoji punih 30 godina. Dobro poznato mesto za ukusnu hranu, porudžbine na telefon: 065 6100263. Radon vreme: 08h – 23h, petak I subota: 08h – 24h. Uvek na usluzi, hamburgernica… Detaljnije

Soko

  Soko se nalazi u ulici Dragiše Mišovića br. 49, sa radnim vremenom- 08:00-24:00h radnim danima, 08:00 – 03:00h petkom i subotom, a nedeljom od 14:00 – 24:00h, a uz to vam nudi i mogućnost besplatne dostave.

Grill house

  Ako ste gladni i u žurbi, posetite nas, ulica Bate Janković 68. Odličan ukus u centru grada! Čekamo vas.

Peti element

  Peti element – fast food: Element koji je nedostajao, fast food u samom centru grada na strateški važnoj lokaciji – Autobuska stanica Čačak, radno vreme 07-21h, mesto gde sa sigurnošću možete obezbediti sebi i svojim najdražima kvalitetan, hranljiv I… Detaljnije

Saraj

Sarajevski ćevap „Saraj“ ponovo počinje sa radom. Posetite nas, da osetite ukus čuvenih sarajevskih ćevapa, pravljenih po tradicionalnoj recepturi. Moguće porudžbine. Nalazimo se na novoj lokaciji u ulici Dragiše Mišović 118.

Luigi

Najbolje italijanske pice, samo na jednom mestu, naravno u piceriju Luigi. Dobro poznato mesto svim Čačana i omiljeno mesto svih ljubitelja italijanske kuhinje.