Naručivanje putem web sajta

Odaberite restoran iz kog želite da naručite. Odaberite jelo i na plusić ubacite u korpu. Kliknite na kasu. U prozoru registracija, u polju broj telefona ukucajte svoj broj +381 6 i ostatak.
Dobićete privremenu lozinku SMS porukom sa kojom ćete moći da se ulogujete na sajt.
Prijava i izmena naloga
Nakon što ste se prijavili, izborom opcije Moj nalog možete promeniti i dopuniti svoje podatke klikom na Izmenite nalog. Molimo vas da u polju adresa popunite što detaljnije možete da bi vas dostavljač lakše pronašao (broj ulaza, broj sprata, broj stana) Možete promeniti vašu lozinku unosom nove i klikom na Potvrdi.

Naručivanje

 

 

Naručivanje je veoma jednostavno i obavlja se u nekoliko koraka:

 1. Izaberite restoran. Pored naziva restorana možete videti radno vreme restorana, lokaciju i troškove isporuke.
 2. Izaberite proizvod koji želite da naručite klikom na znak plus. Ukoliko ste odabrali željene proizvode kliknite na “Idi na kasu” ispod vaše korpe.
 3. U prozoru registracija, u polju broj telefona ukucajte svoj broj +381 6 i ostatak. Dobićete privremenu lozinku SMS porukom sa kojom ćete moći da se ulogujete.
 4. Otvoriće vam se strana Pregled porudžbine na kojoj pored vaših osnovnih podataka koji se automatski popunjavaju prijavom na sajt, potrebno je da ispunite i sledeća polja:
  Dostava / Preuzimanje – Izaberite da li želite da vam hrana bude dostavljena na adresu ili želite da je pokupite u restoranu.
  Vreme isporuke – izaberite vreme u koje želite da vam hrana bude dostavljena ili spremna.
  Komentar – u ovo polje upisujete komentar ili napomenu koja se odnosi na vašu porudžbinu, a želite da je istaknete
 5. Kliknite na Pošaljite porudžbinu, a zatim ukoliko je sve kako želite, kliknite na Potvrdite porudžbinu.
 6. Nakon odgovora restorana na vaš zahtev dobićete SMS poruku o statusu porudžbine, da li je odbijena ili prihvaćena, u koje vreme i po kojoj ceni.

Šta ako mi ne stigne poruka?

To znači da restoran još uvek nije odgovorio na vaš zahtev. Kada restoran odgovori, vama će stići SMS poruka. Ukoliko restoran ne odgovori u roku od 15 minuta sistem će vam poslati SMS poruku da je porudžbina odbijena.

Otkazivanje porudžbine

Svoju porudžbinu možete otkazati slanjem SMS poruke na broj 061/SKYFOOD (+381617593663). SMS poruka trebalo bi da izgleda ovako:
cancel 654321
654321 u ovom primeru je broj porudžbine koji vam je restoran poslao SMS porukom kada vas je obavestio da je prihvatio vašu porudžbinu. Ukoliko ste na vreme poslali SMS poruku, dobićete potvrdnu poruku da je porudžbina otkazana.
Vaša porudžbina (# 654321) je otkazana.
kudanaklopu.com
Otkazivanje porudžbine je potrebno izvršiti u roku od par minuta od postavljanja porudžbine. Ukoliko je restoran već uzeo u rad vašu porudžbinu dobićete SMS poruku sa sledećim sadržajem:
Vaša porudžbina 654321 je u fazi obrade od strane <ime_restorana> i ne može biti otkazana.

Dostava

Kako da znam da će mi proizvodi biti isporučeni?
Ako vam je stigla SMS poruka to znači da je restoran video i odgovorio na vaš zahtev. Restoran vas SMS porukom obaveštava u koje vreme će naručeni proizvodi biti pripremljeni. Ukoliko se vreme razlikuje od vremena koje ste vi uneli na sajtu, to znači da je restoran u gužvi i da je naznačeno vreme najkraće vreme za koje vaša porudžbina može biti spremna. Ukoliko je porudžbina prihvaćena restoran je u mogućnosti da odgovori na vaše zahteve.
Koje je najkraće vreme za koje može da se očekuje isporuka?
Vreme za pripremu naručenih proizvoda zavisi od restorana. U proseku to je od 30-60 minuta od trenutka kada je porudžbina postavljena. U SMS poruci, koju ćete dobiti kao odgovor od restorana, videćete vreme kada možete pokupiti svoju porudžbinu ili kada možete očekivati dostavu na adresu.
Koliko košta dostava?
Troškovi dostave zavise od samog restorana i možete ih videti na stranici izabranog restorana pored osnovnih informacija o restoranu.
Moja porudžbina nije stigla u određeno vreme ili je nekompletna?
Za kvalitet dostave kao i brzinu dostavljanja odgovoran je sam restoran.
Moja porudžbina nije isporučena?
Kada se vaša porudžbina prosledi restoranu, restoran odgovara da li prihvata porudžbinu ili ne, nakon čega vama stiže SMS poruka sa odgovorom restorana. Ukoliko restoran ništa ne odgovori u roku od 15 minuta vama stiže SMS poruka sa obaveštenjem da je porudžbina odbijena. Ukoliko vam porudžbina nije dostavljena, a dobili ste SMS porukom obaveštenje da je porudžbina prihvaćena potpuna odgovornost je do restorana.

Plaćanje

Kako mogu da platim porudžbinu?

Porudžbinu plaćate gotovinom ili platnom karticom u restoranu ili kuriru prilikom dostave.