Aždaja - Brza Hrana - Zatvoreni objekti Kragujevac

Nazad na kategoriju: Brza Hrana,
1.8 (61)
Adresa:
Vojvode Putnika 38
34000 Kragujevac


Telefon:

Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

 • 00879-kragujevac-brza-hrana-azdaja

 

Širok asortiman jela za dostavu, od pica,sendviča, preko kuvanih jela, do jela sa roštilja. Sada i po sniženoj ceni, vaša „Aždaja“ – dom dostavne hrane !

12 Komentara

 1. Pbk Bukelic Tamo je takodje grozno, preporucujem DON ili Angel & Devil

 2. Kazu da je 33 santima a u stvari je 29.5 santima. Cist neprofesionalizahm. Sramota.

 3. Najgora pica ikada. Narucio sam šumadinku koja nije ni za pomije. Užegli sastojci, živo jaje. Očaj.

 4. Veoma ocajna pizza, sad znam gde ne kupovati, cak se i mom drugu Jovici nije svidelo koji voli sve i koji je teski zeljko, rekao je "Ovo je pizza?" nasao sam dlaku takodje, ocajno.

 5. Klopa sranje, od cezar salate pripala mi muka, pljeskavica i palacinka bez ukusa a o pomfritu da i ne govorim. Za izbegavanje. Bljak

 6. Njaam njaam aaa ♥

 7. azdaja krca sa picom, brzi su, i do jaja :v

 8. Odlicne pice. One Family size ne mozete pojesti za 3 dana

 9. Uzas u svakom pogledu! Za izbegavanje!!! Pise cena za gulas od 400 gr 400 rsd, a za 1kg 1.100 rsd. U svakom slucaju u tih 400 gr ulaze i svi prilozi, kao salata, itd. Naravno, to vam niko ne kaze. Narucili smo makarone uz gulas, stavili su ih svega nekoliko, nema sosa u gulasu… bedna porcija. Zajedno sa pakovanjem je 380gr. Zakidaju na sve strane. Tek kad sam se zalio, objasnili mi da u 400 gr ulaze prilozi, a u cenu od 1 kg ne ulaze prilozi… :-) Pa da, logicno objasnjenje! To je sto se tice kvantiteta. A kvalitet, meso prezacinjeno, bacili smo, samo moze stomak da vam unisti. Zakljucak: sto dalje od Azdaje!!! Sto dalje!

 10. Jeo sam u Azdaji toliko put da me je sramota da uopste priznam to. Da, imaju veliki izbor hrane, ali ona je jednostavno u svakom pogledu BLJAK. Sve je ili polu zivo, ili masno, zagorelo, iscurelo – ma kao sto rekoh bljak. U Azdaji je okej jesti samo ako ste dosli iz pustinje i ako niste jeli 40 dana. U suprotnom, IZBEGAVATI.

 11. Azdaja je takav sljam i neprofesionalizam da to prelazi svaku meru!!!!!!!!!
  Sramota da ovako nesto uopste i postoji i da se njima dozvoljava rad!!!!!

Ostavite komentar