Ognjište - Brza Hrana Kragujevac

Nazad na kategoriju: Brza Hrana
4.4 (26)
Adresa:
Kneza Miloša 14
34000 Kragujevac


Telefon:
065 34 03 444
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 51-kragujevac-brza-hrana-banjalucki-cevap-ognjiste
  • 52-kragujevac-brza-hrana-banjalucki-cevap-ognjiste
  • 53-kragujevac-brza-hrana-banjalucki-cevap-ognjiste
  • 54-kragujevac-brza-hrana-banjalucki-cevap-ognjiste

U srcu Kragujevca ul. Kneza Miloša 14 nalazi se restoran brze hrane „OGNjIŠTE“ koji sugrađanima nudi vrhunske, tradicionalne specijalitete, po jedinstvenoj recepturi. Bogatstvo posebnog ukusa, ambijent koji zrači toplinom, odlična usluga, ljubazno osoblje, sve su to preporuke i razlozi zašto da posetite „OGNjIŠTE“.
Banjalučki i šiš ćevap, od najkvalitetnijeg, čistog junećeg mesa pripremaju se po originalnoj recepturi staroj preko 100 godina, sa dodatkom začina koji su strogo čuvana tajna. Jedinstveni po svom izgledu,ukusu i načinu serviranja, ovi ćevapi su prava gurmanska čarolija.
Kragujevčane je osvojio i „Šumadijski ćevap“ koji se priprema od kombinacije junećeg i svinjskog mesa i služi sa čuvenim „Kopaoničkim kajmakom“ .
Poseban delikates su juneća rebra ispod sača, sočno, nedoljivo pečenje. Pečenje ispod sača, na prirodnom, bukovom ćumuru daje ovom mesu neponovljiv ukus.
„OGNjIŠTE“ pta sa mesom, „Šumadijska gibanica gužvara“ i čuvene „Zlatiborske-komplet lepinje“ koje se takođe peku ispod sača, osvajaju na prvi zalogaj.
Ako želite da osetite pravi ukus i miris tradicionalne srpske kuhinje, posetite „OGNjIŠTE“ i pozovite: 065/ 3403444 Radno vreme: 08 ujutru do 04 posle ponoći.

4 Komentara

  1. Banjalucki je "cisto meso", mada ja volim kada malo krene da fermentira od raznih "tajnih sastojaka" (citaj nitrita) Ognjiste je svakako nesto karakteristicno, a karakteristicnih ukusa nema puno u gradu, uglavnom su na isti kalup i svima bih dao negativnu ocenu (keca). Za ognjiste ocena 4.5 (strog sam)

  2. Zaista dobar izbor specijaliteta sa rostilja. Juneca rebarca ispod saca su izuzetna, osoblje ljubazno, svaka pohvala i preporuka.

  3. Zar su tradicionalni šumadijski specijaliteti banjalučki i šiš ćevap?! Nemate vi pojma šta pišete.

    • Poštovani, g dine “Maks” , u tekstu nije bilo reči o tradicionalnim “šumadijskim” specijalitetima, već o tradicionalnim specijalitetima što ovi ćevapi i jesu. A da bi smo spojili tradiciju iz Banjaluke i Šumadije, mi imamo još jedan specijalitet, ŠUMADIJSKI ĆEVAP. Dobro nam došli!

Ostavite komentar