Restoran Dukat - Restorani Kragujevac

Nazad na kategoriju: Restorani
3.25 (5)
Adresa:
Cerovac BB
34000 Kragujevac


Telefon:
034 67 92 022
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

 • 00438-kragujevac-restoran-dukat
 • 00443-kragujevac-restoran-dukat
 • 00445-kragujevac-restoran-dukat

Restoran „DUKAT” nalazi se 10 km od Kragujevca, na starom beogradskom putu ka Topoli, u Cerovcu. Poznat je po fenomenalnoj jagnjetini, i prelepom ambijentu, kako enterijera, tako i velike letnje bašte.

5 Komentara

 1. Kako rece noname tacno je. Prevaranti i lopovi. Fiskalni racun ne daju pa cu ih vec danas prijaviti poreskoj. Odokativno naplacuju jedna cena jagnetine u cenovniku a druga se saopstava musteriji. 2000 din kg, pa za te pare moze se pojesti i u Beogradu vrhunska jagnjetina sa raznja sa sve fiskalnim racunom u pravom ambijentu, a ne u memljivom i ofucanom lokalu ove kafane.
  Konobarica mi se predstavi kao vlasnik?! a mladic valjda radnik u kafani kao njen sin.
  Nikad vise necu tamo krociti jedino da vidim da li poreska odradila svoj posao.

 2. SVe pohvale, najlepsa jagnjetina, alal vera i za ambijent.

 3. nema bolje jagnjetine u okolini…za svaku preporuku …a što se tiče prvog komentara samo jedan savet…..druže nisi ti za ovo…..vidiš i sam…..idi kupi pola hleba i salamu ko što si i navikao i uživaj……

 4. Potpuno drugačije iskustvo.Nijedna od čuvenih mladenovačkih pečenjara ne može da priđe Dukatu.Imao sam prilike da preporučim nekim prijateljima iz Beograda ovaj objekat i bili su oduševljeni jagnjetinom po čemu je valjda Dukat i najpoznatiji.

 5. Prevaranti i lopovi!!! Treba ih sto pre zatvoriti da ne postoje uopste! Prvo sto ti ne daju fiskalni racun kao svaki normalni restoran, drugo sto su preskupi i naplacuju kako hoce. O drugim stvarima i da ne pominjem…

Ostavite komentar