Taverna Ambrosia - Restorani Kragujevac

Nazad na kategoriju: Restorani
3.7 (37)
Adresa:
27. marta br. 11
34000 Kragujevac


Telefon:
034 356 355
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

 • 00376-kragujevac-restoran-ambrosia
 • 00377-kragujevac-restoran-ambrosia
 • 00378-kragujevac-restoran-ambrosia
 • 00379-kragujevac-restoran-ambrosia
 • 00380-kragujevac-restoran-ambrosia

 

Restoran-pivnica “Ambrosia” Vam nudi savršene ukuse, a petkom i subotom gastronomske užitke pojačajte i boemskim užitkom – muzikom “na uvce” „Ambrozija“ je, prema grčkoj mitologiji, hrana bogova sa Olimpa. Oni su se, prema legendama, hranili ambrozijom i pili nektar kako bi ostali besmrtni. “Ambrosia” takođe vrši dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu.

5 Komentara

 1. gurman gurman

  Narucio sam sumadinku , 1000 din sa sve dostavom. Od maslina, bila je citava jedna- iseckana sitno ! kulena nije bilo, ostalog mesa u tragovima , pavlake isto vrlo malo,papricice onako na brzinu samo nabacane u sredinu. Jedino je bilo kackavalja dosta. Testo je dobro dok je toplo, cim se ohladi moze da se baci. Tako da sam bukvalno pojeo 2 parceta,ostalo bacio. Ne preporucujem uopste !!!

 2. Citam prethodni komentar za dlaku u pici i isto se dogodilo i meni… Zgrozila sam se, ali zgrozila.

 3. Hrana je relativno ukusna,ali sam nekoliko puta nasao dlaku u pici. Usluga je katastrofalna,ima neki vozac koji nikad nema da vrati kusur,pa se jos i istresa na vama. Kad mu kazete da ce njegov sef da cuje o ovome,on se podsmeva i vama,i ogovara sefa. Dostava traje i do 2-3 sata ,tako da se sve ohladi. Tako da,ako hocete nesto na miru da jedete,ne preporucujem Amrosiju.

 4. Lepinja od 30 dinara sa zel. salatom i pavlakom = 130din. Neka hvala vise. Pise da su Kapricoze 250 din, zapravo su 300din. Ili je nas neko zesce pokrao, ili je ovde neko lud. Azurirajte cene.

Ostavite komentar