Simče - Restorani Kraljevo

Nazad na kategoriju: Restorani
5 (2)
Adresa:
Jovana Bojovića 158
36000 Kraljevo


Telefon:
036 355 363
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 00451-kraljevo-restoran-simce
  • 00802-kraljevo-restoran-simce
  • 00865-kraljevo-restoran-simce

 

U naselju Jarčujak nadomak grada, nalazi se restoran Simče, koji u svojoj ponudi kombinuje tradicionalnu domaću kuhinju.
Simče je restoran sa dugogodišnjom tradicijom u vrhunskom i maštovitom pripremanju jela nacionalne kuhinje. Restoran je vrlo popularan, poznat po vrlo prijatnom ambijentu po vrhunskoj ponudi hrane i pića i sigurno će zadovoljiti najistancanije gurmanske ukuse. I predstavlja savršen kutak za bekstvo od gradske buke i potpuno uživanje u prijatnoj porodičnoj atmosferi.
Ugodan ambijent, bogata ponuda hrane i pića, vrhunska usluga pruža mogućnost poslovnim gostima, porodicama, sportistima, i ostalim gostima pravo zadovoljstvo. Samo za Vas organizvaćemo nezaboravnu proslavu Vašeg rođendana, svadbe, krštenja, poslovnog uspeha i drugih trenutaka koji su samo Vama značajni.
U jedinstvenom ambijentu i enterijeru koji odiše srpskom tradicijom, možete organizovati i vaš najlepši dan u životu. Simče vam nudi organizaciju venčanja do 100 osoba. Kod nas možete dobiti sve od predjela i dnevno gotovih jela, i pečenja sa ražnja, roštilja. Zahvaljujući specijalitetima naše kuće, prijatnoj atmosferi, ljubaznom i profesionalnom osoblju sigurno ćete poželiti da opet dođete kod nas.
Ako ste umorni od posla, od gradske buke i užurbanosti, ako hoćete poslovnim ili ličnim prijateljima da pokažete uvažavanje i lepotu ove lokacije, ako želite da se vikendom družite sa porodicom, ako hoćete svoju ljubljenu da oduševite i na kraju ako hoćete da dobijete vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prepustite restoranu Simče da odnese Vaše brige i frustracije. Dođite u restoran Simče gde će Vas dočekati, opslužiti i ispratiti dobri domaćini i visoko stručni ugostiteljski profesionalci.
Osnovno načelo restorana je: Želimo da se osećate kao kod kuće.

1 Komentar

Ostavite komentar