Restoran Mima’s fit ‘n’ sit - Restorani Novi Sad

Nazad na kategoriju: Restorani
3.1 (5)
Adresa:
Dimitrija Tucovića 3
21 000 Novi Sad


Telefon:
021 661 69 75
063 62 72 12
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 654-novi-sad-restoran-mima
  • 655-novi-sad-restoran-mima
  • 656-novi-sad-restoran-mima

Mima’s fit ’n’ sit je jedinstveno mesto u Novom Sadu gde možete da se počastite zdravim obrokom. Enterijer odiše toplinom i originalnošću. Unutra je rustično, umetnički, kreativno, prefinjeno… Prijatnost koja Vas obuzme kada uđete učiniće da se osetite kao u malom raju. Ovaj restorančić se bavi isključivo zdravom ishtranom, ishranom za sportiste i one koji paze na svoju ishranu. Iako živimo brzo, moramo paziti šta jedemo. Veoma važna stavka je to da su oni tu za Vas da pravilnom kombinacijom namirnica ugode vašem ukusu. Svakodnevno su tu bogati, interesantni, fenomenalni dnevni meniji. Sve je zdravo, sveže, idealno ukombinovano. Trude se da uvek imaju da ponude nešto novo. Šire pozitivnu energiju i ljubav. Rasteruju oblake osmehom  kao i sve negativno oko sebe.  Dođite, okružite se pozitivnim ljudima i utolite svoju glad nečim sto će vam dati, a ne oduzeti energiju. Zašto Mima’s fit ’n’ sit?! Zato što kod njih ljubav na usta ulazi, a toliko je ima da kroz prozore izlazi.  Idealno mesto za sve one koji žele da saznaju kako biti fit ali pre svega i sit !

U ponudi imaju i ketering, mini zalogajčiće, sendvičiće, peciva, dekoracije hrane za sve Vaše važne događaje i proslave… Sve po dogovoru.

Vrše dostavu putem gradske kurirske službe, po ceni od 170 dinara. Zimsko radno vreme je 8-18h radnim danima i 10-18h vikendom, a letnje rano vreme je 8-22h radnim danima i vikendom 10-18h. Dođite i uverite se u jedinstvenost ovog mesta kako enterijerom tako i svojom šarenolikom, ali i najvažnije zdravom ponudom. Želimo Vam prijatno.

Ostavite komentar