Porto - Picerije Pančevo

Nazad na kategoriju: Picerije
5 (1)
Adresa:
Trg Kralja Petra I 3
26000 Pančevo


Telefon:
013 351 111
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

  • 42157-pancevo-picerija-porto
  • 42158-pancevo-picerija-porto
  • 42156-pancevo-picerija-porto

Picerija “Porto” nalazi se u Gradskom parku, pored Narodnog muzeja u Pančevu. Već duži niz godina, uspešno se bavimo pravljenjem najukusnijih pica po italijanskoj recepturi. Dugogodišnja tradicija izrade i originalni recepti uslovili su vrhunskim kvalitetom naših pizza.

Poseban način pripreme naših pica, u peći na drva, koja je 90-tih godina donešena iz Italije, daje neponovljiv ukus picama koje pripremamo za naše goste. Pečene na bukovom drvetu, pažljivo osušenom kako bi zadržale autentičnost, naše pizze postaće Vaša prva pomisao kada se pomene dobra hana.
Umeće pravljenja i serviranja pica, istakli su nas u našem poslu i omogućili nam da Vam ponudimo vrhunske pice. Birajući pažljivo sastojke i začine prilikom izrade naših pica, iste se odlikuju punoćom ukusa i mirisa, karakterističnom za obale Italije.
Italijanski majstori kulinarstva svoje znanje preneli su na naše pizza majstore, koji čuvaju u tajnosti originalne recepte i način spremanja istih. Picerija “Porto” želi da Vas upozna sa najpoznatijim jelom italijanskih prostora.

Radno vreme picerije “Porto”:
– od ponedeljka do subote od 09 – 23h, nedeljom ne radimo

Picerija “Porto” omogućava Vam dostavu pica na teritoriji Pančeva. Po veoma pristupačnoj ceni, od samo 70 RSD, moći ćete da uživate u izvrsnim pizzama u toplini Vašeg doma.

Dostava pizze, je naš način da Vam izađemo u susret i približimo jedinstven ukus i miris naših pica.

Bavimo se takođe i organizacijom svih vrsta proslava uz dogovor sa Vama.

Ostavite komentar