Restoran So i biber - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
4.6 (1)
Adresa:
Staro sajmište 19
11070 Novi Beograd


Telefon:
011 4051 409
064 6411 929
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama
slavljaPonedeljak - Nedelja: 10-24h
  • 0-beograd-restoran-so-i-biber
  • 1-beograd-restoran-so-i-biber
  • 2-beograd-restoran-so-i-biber

Restoran So & Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran So & Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa.
Oko restorana So & Biber okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje. Restoran So & Biber može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe.
Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Enterijer restorana So & Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.
Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Takođe je tu i usluga besplatnog bežičnog interneta, kao i mogućnost organizovanja privatnih proslava do 30 ljudi.

Ostavite komentar