Stara kafana - Kafane - Kafane Beograd

Nazad na kategoriju: Kafane,
0 (0)
Adresa:
Ustanička bb
11010 Beograd


Telefon:
011 38 22 111
065 38 22 111
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim karticama osim Diners
  • 1-beograd-stara-kafana
  • 2-beograd-stara-kafana
  • 0-beograd-stara-kafana

Naša priča je vrlo jednostavna – želimo samo najbolje i najkvalitetnije. Iskusni smo i iskreni hedonisti, ali i gurmani. Zato i vama želimo da pružimo to zadovoljstvo. Voleli bismo da se kod nas osećate kao na svom ognjištu. Kamin, u kome uvek gori vatra, daje poseban osećaj topline koju svi volimo.

Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. U njene zidove utkana je tradicija Srbije, a arhitekta Đorđe Krstić dao joj je dušu osmislivši poseban ambijent u kome se svako oseća prijatno.

U našoj kafani, sva vaša čula će se probuditi. Savršen izbor jela, pripremljenih sa zadovoljstvom, krasi jednostavnost i bogatstvo ukusa i mirisa.

Bez muzike nema nijednog veselja. Uz nju slavimo, radujemo se, živimo. Potrudili smo se da u “Staroj kafani” svako veče uživate uz najveće poznavaoce kafanskih pesama i provoda. Atmosfera u duhu starog Beograda i boema, učiniće svako veče provedeno kod nas nezaboravnim.

Srpska hrana je raznovrsna kombinacija različitih Evropskih kuhinja i zato je pojedine specijalitete teško opisati – najbolje ih je probati. Mi smo se potrudili da za vas izaberemo najbolje. Čekamo vas.

Ostavite komentar