Restoran Zavičaj Zvezdara - Restorani - Restorani Beograd

Nazad na kategoriju: Restorani,
0 (0)
Adresa:
Bulevar Kralja Aleksandra 366
11050 Beograd


Telefon:
011 24 22 438
060 52 20 000
Jelovnik
Detaljnije

Više informacija

karticaDa, svim osim American express
  • 0-beograd-restoran-zavicaj
  • 1-beograd-restoran-zavicaj
  • 2-beograd-restoran-zavicaj

U Beogradu 09. jula 2015. godine Zvezdara je dobila svoj gurmanski raj. Širokim Bulevarom kralja Aleksandra doći ćete do restorana „Zavičaj“ na broju 366. Ulaz u restoran otvara se prelepom baštom koja odiše stilom taverne na nekom od grčkih ostrva.

Ušuškan na Zvezdari „Zavičaj“ je savršeni beg od gradske vreve, a sa svojim kariranim stolnjacima, grnčarijom i prijatnom atmosferom učiniće da se osećate kao kod kuće. Ovaj porodični restoran idealno je mesto za okupljanje starih prijatelja i sticanje novih.

Spremili smo za Vas sve najbolje iz tradicionalne srpske kuhinje u živopisnom etno ambijentu. Na trpezi gurmanskog raja čekaju vas proja, domaći kajmak, domaći čvarci, gurmanski škembići, pečenja i mnogi drugi specijaliteti domaće kuhinje.

Restoran se sastoji iz sale za proslave kapaciteta do 70 osoba i sale za redovne goste. U dvorištu restorana, ispod krošnji tri drveta, nalazi se bašta kapaciteta do 70 osoba.

Za goste restorana, uz doručak, ručak ili večeru, obezbeđen je besplatan parking na parkiralištu Parking servisa „Cvetkova pijaca“ koji se nalazi preko puta bašte.

Ostavite komentar